KINDERFEESTJES

Lang zal ze leven, lang zal hij leven! Hiep Hiep Hoera! Het is je verjaardag! Gefeliciteerd! Weer een jaartje ouder en dat moet gevierd worden, tijd voor een te gek kinderfeestje! Woon je in de buurt van Eindhoven en Best? Dan ben je dichtbij het perfecte kinderfeestje! Een kort feestje, een lang feestje, een goedkoper kinderfeestje, een luxe party, een sportief kinderfeestje, het is allemaal mogelijk bij SportsPlanet.

All
  • All
  • bowling
  • Clip ’n Climb
  • Jungle Chase
  • kinderfeestjes
  • Laser
  • Soccer
  • SportsJump
Bowling

Bowling

Bowling/Clip 'n Climb

Bowling – Clip ’n Climb

Bowling/Jungle Chase

Bowling – Jungle Chase

Bowling/Laser

Bowling – Laser

Bowling

Bowling +

Clip 'n Climb

Clip ’n Climb

climb-bowling-laser

Clip ’n Climb – Bowlen – Laser

SportsPlanet party

Clip ’n Climb – Jungle Chase – Bowlen

climb-jungle-laser

Clip ’n Climb – Jungle Chase – Laser

climb-soccer-bowlen

Clip ’n Climb – Soccer – Bowlen

climb-soccer-jungle

Clip ’n Climb – Soccer – Jungle Chase

Soccer/Clip 'n Climb

Clip ’n Climb – Soccer – Laser

Jungle Chase

Jungle Chase

Jungle Chase/Clip 'n Climb

Jungle Chase – Clip ’n Climb

Jungle Chase/Laser

Jungle Chase – Laser

Lasergame

Laser

FEESTJE UITBREIDEN MET ONTVANGST?

  • Taart en Ranja € 2,70 p.p. extra
  • Cupcake en Ranja € 2,00 p.p. extra
kinderfeest-extra

JOUW TE GEKKE KINDERFEESTJE

SportsPlanet is de ideale plek om jouw vriendjes en vriendinnetjes mee naartoe te nemen. Hier kun je alle kanten op met jouw kinderfeestje. Je kunt hier springen op de trampolines, klimmen op de klimmuren, apenkooien in de jungle, lasergamen in de arena en nog veel meer. Als je niet kunt kiezen tussen alle activiteiten is het ook nog eens mogelijk om deze activiteiten te combineren. Je kunt in teamverband spelen, lekker met z’n allen samen of juist de individuele strijd aangaan.

Wat is nu een feestje zonder lekker eten? Precies, niks dus. Frietjes, taart, chips, limonade.. SportsPlanet zorgt ervoor dat het aan lekkernijen niet zal ontbreken op jouw toffe party! Een ding is in ieder geval zeker: de kinderen hebben enthousiast gespeeld en goed gegeten na een feestje bij SportsPlanet (ze zullen goed slapen ;)).

SPORT, SPEL EN FUN

De termen sport, spel en fun staan centraal bij SportsPlanet en dit zie je ook terug in de kinderfeestjes. Met meer dan 20 verschillende kinderfeestjes zit er absoluut een feestje voor jouw zoon of dochter bij! Waar wacht je nog op? Reserveer snel het perfecte kinderfeestje voor jouw kind! En oja, een kleine verrassing voor de jarige hoort natuurlijk bij dit droomfeestje (en die regelen wij)!

Heb je vragen, opmerkingen of andere wensen met betrekking tot kinderfeestjes? Twijfel niet en neem contact op, wij helpen je graag bij het organiseren van een top feestje!

slide3