Contact informatie

Routebeschrijving

Vanuit de richting Amsterdam/ Utrecht/ ’s-Hertogenbosch

Vanaf de A-2 richting Eindhoven blijven volgen. Neem niet de afslag Best-West en Best/Eindhoven-Acht, maar u houdt de richting Tilburg/Breda aan (A-58). Daarna neemt u de afslag Best (afrit nr. 7).

Aan het einde van de afslag rechtsaf. Dan bij verkeerslichten links en de eerste weg weer rechts.

U vindt het SportsPlanet Eindhoven-Best direct aan uw rechterhand (2e poort rechts).

Vanuit de richting Tilburg/ Breda

U houdt de richting Eindhoven(A-58) aan. U neemt de afslag Best (afrit nr. 7) na Oirschot/Middelbeers. Aan het einde van de afslag linksaf. Onder het viaduct door, bij de verkeerslichten rechtdoor, daarna de eerste weg rechts. U vindt SportsPlanet Eindhoven-Best direct aan uw rechterhand (2e poort rechts).

Vanuit de richting Venlo/ Maastricht

De snelweg Tilburg/ ’s-Hertogenbosch volgen en de richting Tilburg/ Breda specifiek aanhouden (A-58). Daarna maakt de weg de een S-bocht en neemt u de afslag Best (afrit 7) rechtsaf. Aan het einde van de afslag rechtsaf. Dan bij de verkeerslichten links en de eerste weg weer rechts.

U vindt SportsPlanet Eindhoven-Best direct aan uw rechterhand (2e poort rechts).

Vanuit de richting Antwerpen

Op de randweg Eindhoven de snelweg Tilburg/’s-Hertogenbosch volgen.

Richting Tilburg /Breda aanhouden. De afslag Amsterdam/ ’s-Hertogenbosch laat u liggen.

Daarna maakt de weg een S-bocht en daarna neemt u de afslag Best (afrit nr. 7).

Aan het einde van de afslag rechtsaf. Vervolgens bij de verkeerslichten links en de eerste weg rechts. U vindt SportsPlanet Eindhoven-Best direct aan uw rechterhand (2e poort rechts).

Per openbaar vervoer

SportsPlanet is te bereiken vanaf station Best met buslijn 20 (uitstappen Brem dan 8 min lopen), buslijn 3 (uitstappen Kanaaldijk dan 10 min lopen of buslijn 101 (uitstappen op de Maas en dan 3 min lopen) of met de treintaxi of taxi.

Neem contact met ons op

Contactformulier