CLIP ’N CLIMB

Klimmen op een totaal andere manier dan dat je gewend bent. Clip ’n Climb is een klimactiviteit vol uitdaging en fun. Je hebt geen klimpartner nodig om je tot de top te manoeuvreren. Het enige wat je hoeft te doen is jezelf vast te clippen en vervolgens direct aan de slag gaan om die top te bereiken.

SportsPlanet biedt verschillende gave klimmuren die je gedaan moet hebben! Ga je voor snelheid, voor moeilijkheid of bedenk je andere doelen?

Clip 'n Climb
tsc_3476

Jungle Chase

Van het begrip ‘apenkooien’ kunnen we ons allemaal wel een voorstelling maken. SportsPlanet beschikt over een spel genaamd ‘Jungle Chase’ dat gebaseerd is op apenkooien.

Lenigheid, coördinatie, snelheid, uithoudingsvermogen en kracht worden op de proef gesteld in een woud van verschillende uitdagingen. Het uiterlijk van de ruimte geeft je een ware jungle beleving.

Lasergame

SportsPlanet beschikt over een lasergame arena waarin jij de uitdaging aan kunt gaan met je vrienden. Je krijgt een laserpistool waarmee je jouw tegenstanders kunt raken. Een donkere ruimte met deuren en ramen waarin jij je kunt verstoppen en de ideale posities aan kunt nemen om die eerste plaats te bereiken.

Je kunt verschillende soorten spellen spelen. Van een individuele strijd tot teamwedstrijdjes. Neem jij je vriendjes en vriendinnetjes hier mee naartoe?

Lasergame
JumpSports

SportsJump

SportsJump is een megaspringveld bestaande uit 32 trampolines, een lange tumblingbaan van 24 meter en sensationele trampoline wanden.

Het is met zowel vrienden als alleen en voor zowel jong als oud leuk om te komen naar SportsJump! Springen van trampoline naar trampoline, op de wanden en weer terug, meerdere salto’s op de tumblingbaan, dodgeball spelen met je team en veel meer andere speciale moves, dit alles kan bij SportsJump!

Onze SportsJumpmasters helpen je graag met het leren van de gaafste moves!

INDOOR SOCCER

Kort gezegd is indoor soccer een voetbalspel op kunstgras waarbij de voetbaltermen ‘ingooi’, ‘hoekschop’ of ‘buitenspel’ geen rol spelen. De spelregels zijn tot een minimum aantal beperkt om zo de speelsnelheid te bevorderen.

Indoor soccer kan gespeeld worden door zowel jong als oud! Doordat slidings en lichamelijk contact verboden zijn wordt het blessure-risico verlaagd.

Indoor soccer is een van de snelst groeiende indoorsporten ter wereld!

Speed Soccer
vtc-best-0693

TENNIS

SportsPlanet heeft 5 indoor tennisbanen en 4 verlichte kunstgras buitenbanen. Op tennisgebied bieden wij dan ook verschillende mogelijkheden.

SportsPlanet werkt zowel met contractbanen als met losse verhuur van de banen. U kunt onder andere een Match-Card en knipkaart aanschaffen. Verder worden er competitiewedstrijden, toernooien, tennislessen en tennisclinics gehouden op onze tennisbanen.

SQUASH

SportsPlanet beschikt over 1 squashbaan.

U hoeft geen lid te zijn van een vereniging om van deze squashbanen gebruik te kunnen maken. De squashbanen zijn vrij te reserveren.

fullsizeoutput_d33
vtc-best-0670

BOWLING

SportsPlanet beschikt over 8 bowlingbanen in een sfeervolle ruimte met eigen bar. Ideaal voor bijvoorbeeld een familiefeest, personeelsfeest, kinderfeestje of gewoon een gezellig avondje uit.

Bij interesse geven wij u graag persoonlijk advies en informeren wij u vrijblijvend over alle mogelijkheden.

DARTEN

Wie kan het beste gooien? Dit kunt u testen met onze ”dart spelen”. Geschikt voor ieder gezelschap, groot of klein, jong of oud. Met het darten garanderen wij u een avond met gezelligheid, sensatie, spanning en ontspanning.

darts
sjoelen

WERELDSPELEN

Wie kan het beste gooien, biljarten, richten? Wie zorgt voor de hoogste score bij behendigheids-spelletjes?

SportsPlanet biedt verschillende spellen aan voor jong en oud en voor kleine en grote gezelschappen.

ZESKAMP

Speciaal voor groepen kunnen wij een zeskamp organiseren, dit is het ideale arrangement met een uitdaging voor jong en oud om het groepsgevoel  te versterken. Deze zeskamp kan zowel binnen (winter) als buiten (zomer) georganiseerd worden.

speedsoccer